Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll
Foto: INO

Lyckat skördehopp med Gotacupsfinal

05 OKT 2020 12:19
Ett stort tack säger vi till ALLA inblandade efter denna helg. Vi fick en fin tävlingshelg tack vare er alla och inte blev det sämre av alla hemmaekipage som presterade mycket bra!
  • Uppdaterad: 05 OKT 2020 12:19

TACK alla funktionärer, TACK domare, överdomare och banbyggare, TACK alla tävlande för denna tävlingshelg som även innefattade final i Gotacupen för N:a Älvsborg.
TACK till er som jobbat innan tävlingen med hindermålning, skyltar, ridhusets underlag, buskröjning och gräsklippning mm mm.
TACK till er som bakat till cafeterian och tack för smörgåstårtan Maria!
TACK till er sponsorer, som gjort det möjligt för oss att arrangera en tävling med fina priser till våra tävlande; Hööks i Uddevalla, Värmdal & Traktorservice AB i Mellerud, Djur & Natur i Erikstad, Swedbank i Vänersborg samt Berggrens Maskinbroderi och Sömnad i Frändefors.
Vill även rikta ett stort TACK till Thores Däck i Brålanda och Frändefors Trä för bidrag till våra reparationer och projekt.
Och sist men inte minst, ett tack till Nuntorps Gårdbistro för lika god mat som alltid!
Tävlingshelgen avslutade vi med en gemensam stund kring maten, där vi också hade dragning i vårt funktionärslotteri, där de funktionärer som varit inblandade under helgen fick minst en, max två lotter var. GRATTIS säger vi till Maria Fryklund, Elisabeth Eriksson Prissberg, Anna-Karin Berggren och Anna Johansson!
Våra hemmaekipage´s tävlingsinsatser kan ni del av på vår Facebooksida. Och det får ni bara inte missa, vi har lika fantastiska ponnyekipage som funktionärer i vår klubb!
Skribent: Ing-Marie Norrman
E-post: This is a mailto link

Stöd våra sponsorer:

  Hööks 

  HMJ-redovisning AB

 Crea Novis Granngården logga

 

 

 

 Cypressen Brålanda 

 Frändefors

Postadress:
Dalslands HästsportKlubb - Ridsport
Anders Fryklund, Torgärderud 300
46463 Brålanda

Besöksadress:
Nunntorp 327 (Ridhuset)
46464 Brålanda

Kontakt:
Tel: 0705195627, 0706013565
E-post: This is a mailto link

Se all info

  Våra tävlingssponsorer;