Hoppa till sidans innehåll
Foto: INO

Nuntorpsdagarna

20 OKT 2021 21:18
I helgen gick Nuntorpsdagarna av stapeln, här var klubben en kugge i spelet, där vi erbjöd såväl ponnyridning som käpphästhoppning och inte att förglömma hölassåkning! Drygt 4.000 personer besökte Nuntorp Gård under helgen!
  • Uppdaterad: 20 OKT 2021 21:18

Nuntorpsdagarna 2021 är tillända, ett hellyckat arrangemang i det stora hela och så även för oss! Här hölls även invigningen av Hållbarhetsveckan i Vänersborgs kommun. På vår Facebooksida finns en bildkavalkad från vår vy av den här helgen. Ett smakprov av vad vi menar är "god hälsa och välbefinnande".
DHsK´s ungdomssektion stod för planerandet av barnaktiviteterna där vi nu erbjöd ponnyridning, käpphästhoppning och möjligheten att tillverka sin egen käpphäst. Till detta kom Marianne Broberg som med sin nordsvensk Mirabella (med årsföl) erbjöd en tur med hölass på området. Allt var mycket uppskattat och köerna ringlade stundtals långa!
I cafeterian gick våffelgärnet på högvarv och i ridhuset visade både Nuntorpsgymnasiet, Åsas galopp och våra ungdomar upp ett smakprov av hästverksamheten på Nuntorp. 
Så ett VARMT, ja nästan stekhett, TACK till Er alla som på något sätt medverkat under de här båda dagarna vare sig det varit med ponnyridning, hölasskörning, uppvisning eller våffelservering. Och med en alldeles extra 🌹 till Sophia Magnusson och Jill Carlsson samt DHsK´s Ungdomssektion som redigerat och ordnat med alltihopa!!
Skribent: Ing-Marie Norrman
E-post: This is a mailto link

Stöd våra sponsorer:

  Hööks 

  HMJ-redovisning AB

 Crea Novis Granngården logga

 

 

 

 Cypressen Brålanda 

 Frändefors

Postadress:
Dalslands HästsportKlubb - Ridsport
Ing-Marie Norrman, Ör Bön 5
46492 Mellerud

Besöksadress:
Nunntorp 327 (Ridhuset)
46464 Brålanda

Kontakt:
Tel: 0705195627, 0706013565
E-post: This is a mailto link

Se all info

  Våra tävlingssponsorer;