Hoppa till sidans innehåll

FYSTRÄNING för RYTTARE

10 AUG 2022 20:25
Nu kör vi på med lite träning för oss tvåbeningar, även vi behöver kondition samt styrka och balans. Nästa träning är den 28/9!!!
  • Uppdaterad: 10 AUG 2022 20:25

MER INFO KOMMER HÄR;

Nu startar vi igång en lite mer regelbunden träning för oss tvåbenta. Det är ju inte bara vår fyrbente vän som behöver vara i god kondition och utvecklas inför sina kommande uppgifter. Även vi som sitter i sadeln behöver vara i form för att på bästa sätt göra vår tävlingskompis rättvisa inte bara på banorna utan även i vardagsridningen. 

OBS: NÄSTA TRÄNINGSTILLFÄLLE ÄR DEN 28/9 kl 19.00!!!!

Onsdagen den 31/8 kl 19.00 drar vi så igång det hela, under Kristin Hammarsträngs ledning. Vi kommer hålla till främst i gymnastiksalen på Nuntorp som ligger på andra våning i huvudbyggnaden. Vi kommer sedan under hösten att träffas en gång/månad inomhus i gymnastiksalen. Tänk på att var ombytt och klar till kl 19.00 så var gärna på plats en liten stund innan. 

Alla barn och ungdomar (under 26 år) deltar helt gratis. I mån av plats är även andra välkomna att delta, (till en liten kostnad per/gång).

För att veta hur många som kommer med, vill vi att du anmäler dig några dagar innan, direkt till Kristin, på mejl  This is a mailto link  

Vi har skickat ut inbjudan via mejl från Idrott-on-Line till alla ungdomar, som troligtvis för de flesta hamnar hos någon förälder, eftersom alla ungdomar ju inte har någon egen mejladress. Vi hoppas du som målsman då  "pushar" infon vidare. 

Alla är varmt välkomna med!!!!

Skribent: Ing-Marie Norrman
E-post: This is a mailto link

Stöd våra sponsorer:

  Hööks 

  HMJ-redovisning AB

 Crea Novis Granngården logga

 

 

 

 Cypressen Brålanda 

 Frändefors

Postadress:
Dalslands HästsportKlubb - Ridsport
Anders Fryklund, Torgärderud 300
46463 Brålanda

Besöksadress:
Nunntorp 327 (Ridhuset)
46464 Brålanda

Kontakt:
Tel: 0705195627, 0706013565
E-post: This is a mailto link

Se all info

  Våra tävlingssponsorer;