Hoppa till sidans innehåll

Medlemsinfo


Att vara medlem i en klubb är en förmån - under ansvar. Vi har alla ansvar för föreningen och för varandra. Genom att hjälpas åt på olika sätt bidrar vi till föreningens fortlevnad och utveckling. På så sätt utvecklas också var o en av oss och vi finner glädje av att vara en i gänget. Sedan 1999 då NHsK bildades, har klubben och dess medlemmar gemensamt skapat förutsättningar för olika förmåner för medlemmar, ryttare och kuskar. Förmåner som vi ska vara rädda om och givetvis också utveckla vidare.

Alla ryttare o kuskar, licensierade som icke-licensierade erbjuds via sitt medlemskap att ta del av dessa förmåner. För att få tillgång till dem förutsätts ett aktivt medlemskap där den enskilde ryttaren/kusken/medlemmen förväntas att bidra, främst genom sin ideella arbetsinsats.

Det är här ansvaret kommer in. Vi har alla ansvar för vår förening. Genom att utöver funktionärshjälp, vid främst tävlingar, bidra med ex.vis lagledning, sponsring, målning av hinder mm mm är det lätt för klubben att fungera, såväl arbetsmässigt som ekonomiskt. På så vis kan klubben också erbjuda ytterligare förmåner som ex.vis resebidrag, tävlings- och träningsbidrag. Vi kan också erbjuda rabatter för våra medlemmar hos några av våra sponsorer, där vi hela tiden jobbar med fler erbjudanden. Läs gärna mer H Ä R

Andra viktiga förmåner är också bl.a. tillgången till prenumerationen på tidningen "Häst & Ryttare" samt den nya medlemsförsäkringen som gäller alla medlemmar, inte bara licensierade sådana, fr.o.m. 1 januari 2015.

, välkommen som medlem - en aktiv sådan, minns att utan ER är vi ingen förening, ni är alla vår viktigaste resurs!!!

 

Uppdaterad: 02 SEP 2021 12:37 Skribent: Ulf Olsson

Stöd våra sponsorer:

  Hööks 

  HMJ-redovisning AB

 Crea Novis Granngården logga

 

 

 

 Cypressen Brålanda 

 Frändefors

Postadress:
Dalslands HästsportKlubb - Ridsport
Anders Fryklund, Torgärderud 300
46463 Brålanda

Besöksadress:
Nunntorp 327 (Ridhuset)
46464 Brålanda

Kontakt:
Tel: 0705195627, 0706013565
E-post: This is a mailto link

Se all info

  Våra tävlingssponsorer;