Hoppa till sidans innehåll

Ridhuskort


Ridhuskort

Manegekort

 Nu är det återigen att vara möjligt att lösa manegekort på Nuntorp. Första perioden kommer att gälla från 180415 och ett halvår framåt. För den här tiden betalar klubbens medlemmar 750kr.

Vi ser sedan dock helst att man löser för helt år  (vilket också blir det klart bästa ekonomiskt sett) .

Skillnaden mellan manegekort och träningskort är att träningskortet enbart gäller vid organiserade träningar. Med manegekorten (kan fås med olika tid;  års- halvårs- kvartals- respektivemånadskort) kan du nyttja ridhuset även vid andra tider, när det är ledigt. 

Om du betalt för ett manegekort och råkar ut för någon skada, så du ej kan rida, kan du få kortet "pausat", dock mot läkar- alt. veterinärintyg.

 Ridhuskort vid träning, s.k. träningskort

Ingår du i någon av DHsK:s  träningsgrupper så gäller fr.o.m. 2016-08-01 att förfarandet för betalning av ridhushyra vara denna;

Klubben fakturerar dig för vårens resterande träningar vid första träningen. Avgiften ska vara betalas omgående. Avgiften räknar vi solidariskt ut från alla ordinarie tränande mot det pris vi får betala till fastighetsägarna för den tid ridhuset utnyttjas. 

Hoppar du in som ersättare vid något träningstillfälle betalar du  80:- per gång, till den du ersätter. Är det en tom plats du hoppar in på görs inbetalningen till klubben via Swish 1234170825Du ansvarar själv för att detta sköts! Skulle vi behöva skicka påminnelse tar vi ut en fakturaavgift om 50kr!

Postadress:
Dalslands HästsportKlubb - Ridsport
Ing-Marie Norrman, Ör Bön 5
46492 Mellerud

Besöksadress:
Naturbruksgymnasiet
46464 Brålanda

Kontakt:
Tel: 053023039, 0706013565
E-post: This is a mailto link

Se all info